<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=208844949630890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Molntjänster för företag

Molntjänster

Välkommen till marknadens modernaste plattform för molntjänster.

Molntjänster, även kallat Cloud Computing, eller tidigare ASP (Application Service Provider) innebär att program och dokument som finns på externa servrar underhålls av oss på TeleComputing. Ni får tillgång till dem via Internet, men upplever det som att ni arbetar lokalt på datorn.

TeleComputing var 1997 först i världen med att erbjuda ASP för företag. Idag är begreppet ASP ofta ersatt av molntjänster. Vi är idag en av Nordens ledande leverantörer av molntjänster och IT-drift. Om du inte uppnår konkret affärsnytta av att ha IT-verksamheten internt, har du mycket att vinna på att outsourca din IT till oss. Läs mer om Microsoft Azure- en marknadsledande och flexibel molntjänstplattform som enkelt kan integreras i din befintliga IT-miljö. Hos oss kan du välja att lagra era tjänster och innehåll i ett datacenter i Sverige.

Läs mer: Intern IT-drift eller outsourca till molnet?

 logo_cloud.png

Behöver du en effektivare IT-lösning? - Vi anpassar våra tjänster efter ditt företag

Mer information 

Varför välja molntjänster från TeleComputing?

Förutsägbara & skalbara kostnader
Med molntjänster från TeleComputing får du alltid en fast månadsavgift per användare. Det innebär att du alltid kan förutse olika kostnader i samband med en ökning eller minskning av antalet anställda.

Som kund betalar endast för vad du faktiskt använder. Du behöver alltså inte oroa dig över inköp av dyr hårdvara som är värdelös inom tre år eller höga kostnader för en egen IT-avdelning.

Alltid uppdaterat & tryggt som banken
En stor del av IT-verksamheten handlar om att uppdatera programvara, säkra kompatibilitet och patchning av säkerhetsbrister. TeleComputing är alltid först med nya uppdateringar och pathcer som ger de senaste funktionerna och givetvis håller vi din dator skyddad mot attacker och virus.

Våra servrar är trygga och säkra. Här finns minimal risk för naturkatastrofer, brand och stöld, vilket alltid är en fara med lokal utrustning. Våra datacenter är bland de säkraste i världen.

Läs mer: En introduktion till molnet.


Kundcase Bättre med Molntjänster

Tillgänglighet & flexibilitet
Vi är alltid tillgängliga om du har problem med våra tjänster. Med vår Servicedesk har du tillgänglig hjälp varje dag, året runt. Detta är särskilt viktigt för företag som använder jour eller skiftscheman för sina anställda eller arbetsplatsplatser med olika tidszoner.

Tekniken utvecklas snabbt, och det kommer det vi levererar också att göra. 
Givetvis underlättar vi distansarbetet på ert företag samt arbete via smartphones och surfplattor.

Har ditt företag behov utöver det vanliga? Sannolikheten är hög att vi kan utveckla detta för dig. Vi har skapat kundanpassade IT-lösningar i över 20 år och har lång erfarenhet av molntjänster för många olika branscherLäs om våra branscher här!

Välj lagring lokalt eller i molnet
TeleComputing erbjuder Microsofts marknadsledande molntjänst Azure. Hos oss kan du även välja att lagra era tjänster och innehåll i ett datacenter i Sverige. Genom att utnyttja Azure Stack kan vi köra Azure lokalt. TeleComputing Hybrid Cloud kombinerar det bästa av alla världar.

Drift av datorer och enklare vardag
Många av våra kunder önskar att vi tar ansvar för lokal hårdvara och maskinvara. Läs mer om våra tjänster inom Managed Services.
Behöver du tillgång till Office-programmen och andra smarta onlinetjänster för företag? Läs mer och beställ Office 365!

Boka ett möte med oss

Kundreferenser 

Våra kunder utgör ett representativt urval av det nordiska näringslivet.
Idag sköter vi IT-driften för bland annat stora privata hälsoföretag, företag inom rådgivning, revision och advokattjänster, offshore och shipping, bygg och anläggning, finans, retail, försäkring och egendom.

Vi har många kunder inom hälsa och sjukvård, industri, handel, detaljhandel samt bland en rad olika organisationer, förbund och föreningar.

Detta ger oss unik kunskap och kännedom om IT-drift för olika behov – kunskap som kommer dig till godo i form av ständigt bättre och mer innovativa lösningar för säker, effektiv och enkel IT-drift. Dessutom kan du räkna med en väsentlig minskning av dina IT-driftkostnader.

Kontakta oss!

Kontakta oss för en diskussion om hur vi kan göra din IT-vardag enklare!