<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=208844949630890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 • Kund
 • Kontakt
Norska sidan Engelska sidan
 Engelska sidan

Referenser

 • februari 17, 2017

  Säkrar information om liv och hälsa

  – Patientinformationen omfattar så pass känsliga uppgifter att vi måste ha ett IT-system som kan garantera säkerheten. Ingenting är viktigare för oss, förklarar Wictor Winsnes vid Carlanderska sjukhuset i Göteborg.

 • februari 3, 2017

  De ger kunderna en trygg vardag

  Advokaterna vid Nordenson i Sturegallerian i hjärtat av Stockholm arbetar dygnet runt för sina kunder. För att optimera arbetet och ha fullt fokus på att hjälpa sina klienter, valde advokatbyrån att outsourca verksamhetens IT-drift till en extern IT-leverantör för att garantera tillförlitliga och stabila IT-tjänster.

 • januari 25, 2017

  Miljövinster i vardagen

  Hos miljöföretaget Econova har IT-avdelningen blivit så välfungerande att chefen använder 90 procent av sin arbetstid till en annan funktion inom företaget. 

 • januari 25, 2017

  Säker IT-drift till ett av Nordens ledande vårdföretag

  Aleris är ett av Nordens största privata vårdbolag med 5000 anställda. Hälsa och sjukvårdsbranschen har utvecklats till att bli en av Telecomputings viktigaste, där de har kunder som Unilabs, Attendo, Previa, Legevisitten, med flera. 

 • januari 25, 2017

  Bakom ridån på SF Bio skapar TeleComputing magi

  SF Bio växer och har en hög förändringstakt bakom skynket, vilket kräver en stabil IT-drift och en leverantör med väl fungerande förändrings- processer. I TeleComputing har SF Bio hittat en partner som sköter allt från arbetsplatstjänster till nya skräddarsydda lösningar för digital filminformation.

 • januari 25, 2017

  Med outsourcad IT får TV4 växtkraft

  TV4-Gruppen valde att lägga ut IT-driften på TeleComputing 2005 för att både effektivisera IT-stödet och spara pengar. Bägge målen har uppfyllts och IT-chefen Daniel Lindén konstaterar att outsourcingmodellen har varit en viktig del i att möjliggöra företagets kraftiga tillväxt de senaste åren.

 • januari 25, 2017

  De ser till att tågen går

  "Stannar vår kommunikation, så stannar hela tågtrafiken!" Den svenska järnvägsjätten Infranord har outsourcat IT-driften för att vardagen skall "tuffa på".

 • januari 25, 2017

  De tar hand om 80 000 patienter

  För att ge 80 000 patienter bästa möjliga vård och behandling har Backa Läkarhus anlitat extern experthjälp för att sköta deras IT-plattform och journalsystem.

 • januari 24, 2017

  De blev av med sina bekymmersrynkor

  VITA-kedjan är Norges största leverantör av produkter inom skönhet & välbefinnande. Företaget blev kvitt både bekymmer och kostnader på en miljon när de fick ny IT-partner.

1

Kontakta oss!

Om du har frågor eller funderingar - kontakta oss här! 

Kontakta oss