<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=208844949630890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Pressmeddelanden

januari 24, 2018
By:

Affärs- och kreditinformationsföretaget UC väljer TeleComputing som leverantör av intern-IT

Affärs- och kreditinformationsföretaget UC tecknar avtal med TeleComputing för leverans, drift och övervakning av UCs interna IT-miljö. Det innebär ett helhetsåtagande avseende; hantering av arbetsplatser och skrivare, applikationsdrift, Office 365, Servicedesk, lokalt supportstöd, hantering av konferensrum samt lagring och backup.

– Vi upplever att TeleComputing har ett bra och komplett erbjudande kring hur de tjänster vi efterfrågar kan levereras baserat på lång erfarenhet. Vi värderar deras proaktivitet och lösningsorienterade synsätt högt. Dessutom har det inledande samarbetet fungerat bra, de är ISO 27001-certifierade och vi uppfattar att de har väldigt hög kompetensnivå när det gäller klienthantering, säger Anders Hugosson, vd på UC AB. 

UC erbjuder företag, offentlig sektor och privatpersoner beslutsunderlag genom affärsinformation och kompletta kreditupplysningar. Företaget omsätter cirka 700 miljoner kronor och har drygt 300 medarbetare i Stockholm, Göteborg, Malmö, Örebro och Östersund.

– Vi är både glada och stolta över att UC väljer TeleComputing som sin helhetsleverantör av intern-it. Det bekräftar att vi inte bara har erfarenheten och kunskapen utan även en mycket god förståelse för våra kunders olika verksamhetsbehov, säger Johan Magnusson, tf vd TeleComputing.

 

För mer information, kontakta:
Johanna Westin, PR- och kommunikationsansvarig på UC AB.
E-post: johanna.westin@uc.se, tel: +46 76 545 01 16  

Johan Magnusson, tf vd TeleComputing Sweden AB.
E-post: johan.magnusson@telecomputing.se , tel: +46 733 411 806

Om TeleComputing
TeleComputing-koncernen är en snabbväxande leverantör av kompletta IT-tjänster på den nordiska marknaden. TeleComputing hjälper företag och organisationer att skapa verkligt affärsvärde genom IT. Genom att kontinuerligt utveckla bättre och mer användarvänliga molntjänster kan vi erbjuda våra kunder IT-tjänster som är kostnadseffektiva, flexibla och framtidsanpassade. Koncernen har cirka 700 anställda på 8 orter i 3 länder och cirka 1 300 företagskunder i Norden. TeleComputing är certifierade enligt såväl ISO9001:2008 (kvalitet), ISO 27001 (informationssäkerhet) som ISO14001 (miljö). För mer information se www.telecomputing.se.

Om UC
UC AB är Sveriges ledande affärs- och kreditinformationsföretag. Sedan 1977 erbjuder vi miljontals kunder beslutsunderlag genom förädlad affärsinformation och kompletta kreditupplysningar. Våra kunder är både företag, offentlig sektor och privatpersoner. UC-koncernen består av UC allabolag AB, UC Affärsfakta AB, UC Marknadsinformation AB och UC Bostadsvärdering AB. Tillsammans samverkar våra bolag för synergier som ger smartare tjänster och större fördelar för kunden. Samtliga med målet att skapa säkrare affärsbeslut och större drömmar.

Leave a comment

Your email-1 address will not be published.

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har stor erfarenhet av molntjänster, digitala samarbetsverktyg, infrastruktur och säkerhet, med vilken vi hjälper kunder att utnyttja morgondagens lösningar. Vårt motto är ”Every challenge needs a partner”, så oavsett vilken utmaning kunden står inför, ska de veta att TeleComputing är en partner att lita på. Vi tror på potentialen i att omfamna och dela kunskap, styrkan i att uppnå något gemensamt och möjligheterna som ligger i utveckling och förändring. Därför är våra kärnvärden Embrace knowledge, Achieve together och Empower change. Vi har ca 1100 anställda på 11 orter i 4 länder och över 2000 kunder i Norden.