<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=208844949630890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Nyheter

mars 20, 2018
By:

Tf vd Johan Magnusson blir vd för TeleComputing Sverige AB

TeleComputing Sverige har anställt Johan Magnusson som ny vd. Han tillträder tjänsten den 1 april.


Johan Magnusson har varit tf vd sedan augusti 2017. Johan har en bakgrund från Advance, som han också var med och startade upp. Johan anslöt till TeleComputing i samband med att TeleComputing köpte upp Advance. Johan har bred erfarenhet av IT-branschen och över 20 års erfarenhet av kundutveckling, affärsutveckling och strategiarbete.

– Jag ser fram emot att fortsätta arbetet på TeleComputing. TeleComputing är ett starkt varumärke med en bra position på marknaden. Under min tid som tf vd har jag lärt känna många av de kompetenta medarbetarna vi har, och jag ser fram emot att fortsätta vårt goda samarbete. Jag är glad att kunna fortsätta utveckla TeleComputing vidare på en marknad där det sker stora förändringar, och där kunder kräver goda samarbetspartners för sin digitala transformation, säger Johan.

– Jag är väldigt glad att Johan Magnusson har gått med på att bli vår vd i Sverige. Johan ingår i koncernledningen och vi är glada att vi kan fortsätta dra nytta av hans kompetens och erfarenhet. Han har bred erfarenhet av ledarskap i kombination med en stark branschkunskap och han har även en gedigen erfarenhet av kundutveckling. Jag är övertygad om att han har de förutsättningar som krävs för att skapa tillväxt och god ekonomisk utveckling för TeleComputing under de närmaste åren, säger Terje Mjøs, koncernchef på TeleComputing.

Leave a comment

Your email-1 address will not be published.

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing-koncernen är en snabbväxande leverantör av kompletta IT-tjänster på den nordiska marknaden. TeleComputing levererar marknadsledande lösningar inom IT-drift, molntjänster, outsourcing och SaaS-tjänster (Software as a Service). Koncernen har cirka 700 anställda på 8 orter i 3 länder och cirka 1 300 företagskunder i Norden. TeleComputing är certifierade enligt såväl ISO9001:2008 (kvalitet), ISO 27001 (informationssäkerhet) som ISO14001 (miljö).