<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=208844949630890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Pressmeddelanden

februari 9, 2018
By:

TeleComputing tecknar partneravtal med Digital Signage företaget Visual Art

TeleComputing tecknar samarbetsavtal med Visual Art vilket innebär att TeleComputing utökar sitt digitala tjänsteutbud och säljer Visual Arts produkter och tjänster under namnet TeleComputing Digital Signage.

Visual Art är en internationell, digital helhetsleverantör av produkter och tjänster inom framför allt Digital Signage och Digital Out of Home. Företaget har över 140 medarbetare och kontor i både Stockholm, Malmö och Göteborg samt Tyskland, USA, Finland, Danmark och Norge.

– Digital Signage och digital skyltning är ett område som exploderar just nu, så vi vill göra våra produkter och tjänster än mer tillgängliga för marknaden och möta efterfrågan. TeleComputing är en kvalitetsmedveten helhetsleverantör som jag har en mycket god erfarenhet av sedan tidigare och våra digitala produkter och tjänster kompletterar TeleComputing erbjudande till sina kunder, säger Peter Karlsson, vice VD och Medgrundare på Visual Art.

digital signage telecomputing– Vi är inne i en omfattande tjänsteutvecklingsfas, där vi har identifierat ett antal områden som kan effektivisera och digitalisera våra kunders verksamheter och där vi kan integrera det med vår ordinarie tjänsteleverans. Visual Art är ledande inom Digital Signage och vi är väldigt stolta för att de valt TeleComputing som partner, säger Ulf Eliasson, affärsutvecklingschef på TeleComputing.

TeleComputing räknar med att Visual Arts produkter och tjänsteutbud ska finnas redo och på plats till slutet av årets första kvartal.

För mer information, kontakta:
Peter Karlsson, vice VD och medgrundare, Visual Art.
E-post: peter.karlsson@visualart.com, tel: +46 70 440 23 43
www.visualart.se

Ulf Eliasson, affärsutvecklingschef, TeleComputing Sweden AB.
E-post: ulf.eliasson@telecomputing.se, tel: +46 73 341 18 13

visualart_logo_red_2017.jpg 

Transparent logo blå payoff cmyk_ver2.jpg

 


Leave a comment

Your email-1 address will not be published.

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har stor erfarenhet av molntjänster, digitala samarbetsverktyg, infrastruktur och säkerhet, med vilken vi hjälper kunder att utnyttja morgondagens lösningar. Vårt motto är ”Every challenge needs a partner”, så oavsett vilken utmaning kunden står inför, ska de veta att TeleComputing är en partner att lita på. Vi tror på potentialen i att omfamna och dela kunskap, styrkan i att uppnå något gemensamt och möjligheterna som ligger i utveckling och förändring. Därför är våra kärnvärden Embrace knowledge, Achieve together och Empower change. Vi har ca 1100 anställda på 11 orter i 4 länder och över 2000 kunder i Norden.