<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=208844949630890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

november 2, 2018
By:

Molnet ska göra Keolis bussar till ett attraktivare färdmedel

Telekom i dag omtalar den nya och utökade avtal mellan Keolis och TeleComputing. 

Digitaliseringen förändrar kollektivtrafiken, och nu ska molnlösningar hjälpa Keolis att hantera all data kring busstrafiken. Patrik Lindelöv, it-chef på Keolis, berättar hur digitaliseringen förändrar kollektivtrafiken, och hur molnlösningar ska hjälpa Keolis att hantera all data kring busstrafiken. Informationen ska bli vassare, och kunderna ska kunna skräddarsy sin resa. 

Vi vill helt klart öka vår digitalisering och gå mot molnet – med en partner som vi kan växa med. Därför har vi valt Telecomputing. När man byter system i grunden så borde man landa i moln.

Les mer på Telekom i dag.

 

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing har stor erfarenhet av molntjänster, digitala samarbetsverktyg, infrastruktur och säkerhet, med vilken vi hjälper kunder att utnyttja morgondagens lösningar. Vårt motto är ”Every challenge needs a partner”, så oavsett vilken utmaning kunden står inför, ska de veta att TeleComputing är en partner att lita på. Vi tror på potentialen i att omfamna och dela kunskap, styrkan i att uppnå något gemensamt och möjligheterna som ligger i utveckling och förändring. Därför är våra kärnvärden Embrace knowledge, Achieve together och Empower change. Vi har ca 1100 anställda på 11 orter i 4 länder och över 2000 kunder i Norden.