<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=208844949630890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Nyheter

Pressmeddelanden

maj 22, 2017
By:

JC förlänger sitt outsourcingavtal med TeleComputing

JC, en av Sveriges äldsta butikskedjor, förlänger sitt avtal med TeleComputing i tre år. Avtalet omfattar ett helhetansvar av JCs IT-miljö som bland annat omfattar applikations-, server- och databasdrift samt lagring, kommunikation, support och klienthantering.

– Vi förlänger avtalet med TeleComputing eftersom de kompletterar vår egen organisation väl med både kompetens och erfarenhet som vi inte har internt och vi ser fram emot att fortsätta utveckla vårt samarbete, säger Vincent Tse, IT-chef på JC Sverige AB.

JC är en av de marknadsledande butikskjedjorna inom jeansmode och finns idag i Sverige och Finland, både egenägda och franchisedrivna. Huvudägare är kinesiska Denim Island AB.

– Det är givetvis väldigt positivt att ytterligare en av våra trogna kunder väljer att fortsätta samarbeta med oss. TeleComputing är nu redo att stötta JC i deras arbete efter att de nyligen klarat sig ur en rekonstuktion. Vi ser fram emot att bidra till JCs vidare utveckling inom den moderna detaljhandeln, säger Urban Berlinde, vd TeleComputing.

 

För mer information, kontakta:
Vincent Tse, IT-chef på JC Sverige AB
E-post: vincent.tse@jc.se

Urban Berlinde, vd TeleComputing Sweden AB.
E-post: urban.berlinde@telecomputing.se, tel: +46 708 965 02

Leave a comment

Your email-1 address will not be published.

Følg oss:

TeleComputing

TeleComputing-koncernen är en snabbväxande leverantör av kompletta IT-tjänster på den nordiska marknaden. TeleComputing levererar marknadsledande lösningar inom IT-drift, molntjänster, outsourcing och SaaS-tjänster (Software as a Service). Koncernen har cirka 700 anställda på 8 orter i 3 länder och cirka 1 300 företagskunder i Norden. TeleComputing är certifierade enligt såväl ISO9001:2008 (kvalitet), ISO 27001 (informationssäkerhet) som ISO14001 (miljö).