<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=208844949630890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 • Kund
 • Kontakt
Norska sidan Engelska sidan
 Engelska sidan

Nyheter

Välj författare

 • januari 4, 2018

  TeleComputing arbetar aktivt för att åtgärda säkerhetshålet som upptäckt i Intels processordesign

  Information om Meltdown och Spectra: Google Resarch har upptäckt ett säkerhetshål i processordesignen som Intel har använt de senaste 20 åren. 

 • oktober 3, 2017

  Conscriptor förlänger sitt avtal med TeleComputing

  Journalhanteringsföretaget Conscriptor förlänger sitt outsourcingavtal och strategiska samarbete med TeleComputing. Avtalet omfattar server- och databasdrift samt kommunikation, support, och nu även säkerhetslösningen Microsoft Enterprise Mobility + Security.

 • augusti 25, 2017

  TeleComputing levererar e-arkiv till Capio

  TeleComputing har tecknat ett femårigt avtal med vårdföretaget Capio. Avtalet gäller en komplett e-arkivslösning vilket bland annat innebär att befintlig patientdata bevaras i digitalt, arkivbeständigt format.

 • augusti 23, 2017

  REMEO väljer TeleComputing som helhetsleverantör av IT-tjänster

  Andnings- och rehabiliteringskliniken REMEO har tecknat ett treårigt avtal med TeleComputing. Avtalet innebär ett helhetsåtagande för verksamhetens IT inklusive klienthantering, Office 365, Servicedesk samt kommunikationstjänster som Managed WAN, LAN och WiFi.

 • augusti 19, 2017

  Chef för Group Development

  Morten Søgård kommer att tillträda en ny roll i koncernen som Chef för Group Development. Morten tillträder sin tjänst redan den 1 september.

 • juli 10, 2017

  TeleComputing erbjuder Azure-baserade molntjänster med datalagring i Sverige

  Den 10 juli lanserar Microsoft den lokala varianten av molntjänsten Azure. Azure Stack är en ny hybridmolnslösning som gör det möjligt att tillhandahålla molntjänster från ett datacenter i Sverige. 

 • juni 28, 2017

  Radiator väljer TeleComputing som helhetsleverantör av IT-tjänster

  Entreprenad och serviceföretaget Radiator har tecknat ett treårigt avtal med TeleComputing. Avtalet innebär ett helhetsåtagande för verksamhetens IT-stöd inklusive klienthantering, Office 365, applikationsdrift, konsulttjänster och helt nya kommunikationsförbindelser.

 • juni 26, 2017

  TeleComputing säljer konsultföretaget Kentor till europeisk IT-jätte

  TeleComputing har tecknat ett avtal som innebär att Sopra Steria förvärvar IT konsultföretaget Kentor med 330 medarbetare och verksamhet i Stockholm, Göteborg och St. Peterburg. Kentor är sedan 2007 ett fristående företag inom TeleComputing koncernen. Genom försäljningen renodlar och stärker TeleComputing sitt strategiska fokus på kärnverksamheten.

 • maj 29, 2017

  TeleComputing köper Doorway AS

  TeleComputing har ingått ett avtal om att köpa Doorway AS, ett IT-företag som levererar molntjänster, digitalisering och IT-driftslösningar för kunder i SMB marknaden på Sørlandet i Norge

 

Arkiv