<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=208844949630890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Managed information access

En helhetslösning för att skydda och hantera information oavsett enhet och plats

Upplever ni att det blir svårare och svårare att skydda er information ju fler molntjänster era kollegor använder? Känner ni att nya arbetsätt försvåras av gamla säkerhetslösningar?

MIA hjälper er att få tillgång till ständigt skyddad information oavsett var ni jobbar och på vilken enhet ni använder. Vi anser att ni inte längre kan skydda platsen där informationen lagras, utan att ni måste skydda själva informationen.

Med detta i åtanke har TeleComputing tillsammans med Microsoft tagit fram Managed information Access (MIA). MIA är en paketering av en rad vanligt förekommande Microsoft-produkter. Med dessa produkter kan ni skapa ett väldigt starkt men även användarvänligt ramverk för hur och av vem ert företags information kan nås.

VAD ÄR MIA (MANAGED INFORMATION ACCESS)?

Mer information

Varför behöver jag MIA (Managed Information Access)?

  • Öka era anställdas effektivitet genom att ge dem samma möjligheter att ta del av och arbeta med företagsinformation från både företagsägda och privataägda enheter, som tex datorer, surfplattor och mobiltelefoner.
  • MIA hjälper era anställda att följa företagets krav på informationshantering. Telecomputing har tagit fram säkra och lättapplicerade mallar för att på ett enkelt sätt ge er möjligheten att snabbt komma igång.
  • Få insikt i vilka webbapplikationer och andra molntjänster era anställda använder och återta kontrollen över informationen. Samtidigt som ni förenklar för era användare genom att låta dem använda en och samma inloggning, nämligen er domäninloggnig.
  • Ge era anställda möjlighet att dela information med externa parter, exempelvis partners och kunder. Bara de personer informationen är avsedd för kan ta del av den. För alla andra är den krypterad.
  • Upptäck attacker och intrångsförsök mot ert företag innan de orsakar skada. Vårt säkerhetsteam får larm vid misstänkt aktivitet och de rådgör med er hur det ska hanteras. 
  • Säkerställ att era lagrade dokument följer de riktlinjer som införs i och med GDPR (den nya dataskyddsförordningen). Låt MIA automatiskt upptäcka, rapportera, klassificera och skydda er information.

Tips: Läs mer om säkerhet och digitalisering på vår blogg:

Så arbetar ni säkert och mer flexibelt med MAM (Mobile Application Management)

Här är de viktigaste trenderna inom MDM (Mobile Device Management)

Vi bygger rätt lösning åt just er

Vi kan hjälpa dig och ditt företag med att anpassa, integrera och konfigurera komponenterna så att de passar in med just era arbetsprocesser och säkerhetspolicys.

Kontakta oss!

Kontakta oss om du har frågor eller för en diskussion om hur vi kan göra din IT-vardag enklare!