<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=208844949630890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Azure stack

Azure Stack - hybrida molntjänster för moderna företag som vill skapa effektivitet och lönsamhet genom IT.

Microsoft Azures hybridmoln – Azure Stack

Med Azures hybrida molnlösning, kommer ni kunna uppfylla de mest strikta lagkrav. Ni kan använda molnet även på ställen där det inte finns tillgång till stabil uppkoppling och ni kan modernisera äldre programvara och inte minst: Ni kan vara trygga med att era mest värdefulla tillgångar – kritiska data, programvara och infrastruktur – är fullständigt skyddade i svenska datacenter. Med en modern molnlösning från TeleComputing behöver ni inte bekymra er för om ni kan eller bör flytta värdefull data utanför landet.

Vi har över 20 års erfarenhet som leverantör till en rad olika branscher. Därför förstår vi kundens olika utmaningar och levererar molntjänster som tillgodoser era verksamhetskrav.

LÄS MER OM HYBRIDA MOLNTJÄNSTER FÖR:
Hälso- och sjukvården
Detaljhandeln
Finansbranschen


Kontakta oss     Testa Azure Stack 

Mer information

Varför Azure Stack?

Datalagring i enlighet med lagar och förordningar
För företag som föredrar att fokusera på sin kärnverksamhet

– Med lokala Azure tjänster lagras våra kunders data säkert i svenska datacenter. För kunder med internationellt fokus kan vi självklart utnyttja Microsofts globala Azure-tjänster.
Vi är positiva till IT-granskningar och uppfyller alla relevanta lagar och integritetskrav.
Våra tjänster kan om nödvändigt anpassas för att uppfylla speciella regelverk och standarder.

Modern applikationsutveckling
För företag som vill utnyttja möjligheterna med modern teknik

Plattformar, programmeringsspråk och ramverk med öppen källkod hjälper till att öka verksamhetens produktivitet.
Automatisering och nära integration mellan utvecklingsverktyg och infrastruktur i våra molnlösningar innebär att ny programvara och tjänster kommer snabbare i produktion, därmed kan er verksamhet ligga steget före konkurrenterna.

Driftskontinuitet
För företag som föredrar att verksamheten fortsätter som vanligt, även vid systemavbrott

Våra datacenter är skyddade mot cyberattacker och naturkatastrofer. Våra tjänsteavtal garanterar i princip oavbruten upptid.
För optimal katastrofhantering kan vi hjälpa er med reservlösningar för applikationer och data.
Statusen på era IT-tjänster övervakas kontinuerligt och vi ser till att upprätta säkerhetskopior av er viktiga data.

Avlägset placerad infrastruktur
För företag som föredrar att förbli uppkopplade, även i avlägsna eller svårtillgängliga områden.

Med våra moderna lösningar kan vi leverera en molnplattform även på ställen med begränsad uppkoppling och kommunikation. Du kan då använda samma applikationer som vi levererar från våra egna datacenter eller från globala Azure.
Vår produktlösning eliminerar behovet av fasta IT-kostnader och omfattande hårdvaruinvesteringar.

Skicka en fråga eller testa Azure Stack:

Kontakta oss     Testa Azure Stack 


Kundcase Bättre med Molntjänster


Din samarbetspartner för hybrida molntjänster

Med hjälp av vår kompetenta och kvalificerade personal kommer vi göra övergången till moderna och framtidsinriktade molntjänster så smidig som möjligt.

Kunder över hela världen
Vi finns i ett flertal länder vilket gör det enkelt för våra kunder möjlighet att expandera internationellt.

Personlig support
Vi har flerspråkig support och servicedesk till våra kunder under hela dygnet, 365 dagar om året.  Vi har en och samma kontaktperson oavsett vad det gäller. 

Djupgående kunskap
Vi förstår våra kunders verksamheter och behov, vilket innebär att vi kan
hjälpa våra kunder att bli mer konkurrenskraftiga.

Lösningar som passar era behov
Vi har de passande lösningarna oavsett om det gäller mer flexibla IT-lösningar, bättre säkerhet eller effektivisering av driften.

Ansvaret ligger hos oss
Vi stöttar er ifrån allt som gäller molnlösningar, hantering av datorer, mobiler och surfplattor till modern molnbaserad interaktion och infrastruktur för moderna applikationer.

Säkert som en bank
Våra avancerade tjänster innebär modern och uppdaterad funktionalitet samtidigt som vi har effektiva säkerhetslösningar för att hantera IT-system och för att förhindra cyberattacker.


Vi hjälper er med allt ni behöver för att flytta till molnet

Rådgivningstjänster
Vi hjälper våra kunder att utforska möjligheterna med molnet. Dessutom tillhandahåller vi IT-förvaltning och förändringshantering, så vi kan hjälpa er med en modernisering av era IT-lösningar, från idè till realisering och hantering.

Vi levererar hundratals projekt varje år och har mycket god kunskap om vad som krävs för att säkerställa projektframgång för våra kunder.

Managed Services
Med våra kompletta managed services-tjänster tar vi ansvar för driften av era datorer och andra enheter. Detta underlättar distansarbete och samarbete även när ni är på språng eller på resande fot. 

Var trygga med att vi tar ett helhetsansvar gällande all administration kring de tjänster som vi tillhandahåller. Vi är alltid tillgängliga – under hela dygnet, 365 dagar om året.

Kontakta oss!

Fyll i formuläret så får du hjälp av Nordens specialist på molntjänster - vi ger dig råd, tips och information anpassat efter just era behov.