<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=208844949630890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Azure

Microsoft Azure - marknadsledande plattform för molntjänster.

Azure är en öppen och flexibel molntjänstplattform som enkelt kan integreras i din befintliga IT-miljö. Microsofts moln- och plattformstjänster finns i Microsofts datacenter som är placerade på flera olika platser runt om i världen, där Irland och Nederländerna är närmast Sverige. Söker du en molntjänst som är placerad i ert lokala datacenter i Sverige rekommenderar vi Azure Stack.

Med Azure får ni snabb tillgång till virtuella servrar, lagring och andra komponenter som används för att bygga en komplett IT-lösning.

Vilken molnstra
tegi har ert företag?
Är du t.ex. intresserad av en nulägesanalys?

Skicka oss en
intresseanmälan för en Cloud readiness workshop 

Boka ett möte med oss   Behöver du hjälp?

Mer information

Azure & TeleComputing - En flexibelt alternativ

Azure är snabbt tillgängligt och ni faktureras endast för de resurser ni använder. En flexibel lösning som på många sätt kan jämföras med hyra av ett kök, där du har tillgång till allt du behöver och gör din egen mat, men endast betalar för de resurser som du använder. Detta ger dig hög flexibilitet om du vill bygga och hantera dina egna IT-lösningar.

För de kunder som inte vill vara både "kock och servitör" kan TeleComputing även erbjuda design, implementering och drift av IT-lösningar baserade på Microsoft Azure. TeleComputing fakturerar månadsvis i efterskott, vilket gör att det är enklare att behålla kontrollen än med andra avtalsformer där man uppskattar en årlig förbrukning.

Med Azure från TeleComputing sparar ni pengar och slipper osäkerheten med förskottsbetalning och behöver därmed inte fundera över om er användning övergår den uppskattade årsförbrukningen.

Integration
Azure är perfekt för moderna webbapplikationer och kan även användas för många existerande applikationer. I vissa fall kan det fortfarande finnas ett behov av att kombinera Azure med befintliga och mer traditionella IT-lösningar.

Här kan TeleComputing bidra med integrationer som ger samma användarnamn och lösenord för flera tjänster eller med lokala molnlösningar så ni kan kombinera lokala tjänster med tjänster från Microsofts internationella datacenter.

cloud-computing molntjänster

En privat, säker och snabbare anslutning till Azure?
Läs mer om fördelarna med ExpressRoute i Azure. 
Har du frågor eller vill du veta mer om vilka fördelar TeleComputing Hybrid Cloud, Azure eller Azure Stack har för ditt företag?  Kontakta oss så diskuterar vi. 

Kontakta oss

Lagring och hantering i Sverige eller internationellt? Med TeleComputing Hybrid Cloud behöver du inte väja!
Vi integrerar och anpassar tjänster från Microsoft Azure med IT-tjänster från våra befintliga datacenter och svenska molnlösningar.
Telecomputing Hybrid Cloud

Fördelar med TeleComputing Hybrid Cloud
– Ni får alla fördelar som en molnlösning innebär utan att äventyra kraven på datalagring och datasäkerhet.
– Ett modern, långsiktig och skalbar plattform som omfattar ert totala IT-miljö.
– Marknadens bästa prestanda och säkerhet.
– En flexibel lösning som anpassas efter era behov, där ni endast betalar för de resurser som används.

azure-

Du kan alltså välja om du vill ha allt hos Microsoft, allt lokalt i Sverige eller en hybridkombination där vissa tjänster tillhandahålls av Sverige medan andra tjänster levereras från Microsofts internationella datacenter. 
Läs mer om Microsoft Azure Stack - molntjänsten som är placerad i ert lokala datacenter i Sverige. 
Eller läs intervjun med experten: Vad är Azure Stack?


Här kan du läsa artiklar i media om TeleComputing och Microsofts samarbete:
Integrerer Azure i datasenter (norsk artikel)
TeleComputing blir verdensomfattende (norsk artikel)

all logo_Transparent.png

Kontakta oss!

Kontakta oss för en diskussion om hur vi kan göra din IT-vardag enklare!