<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=208844949630890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Windows 10

Windows 10 - En modern säkerhetslösning  för dig och ditt företag.

Sommaren 2015 lanserade Windows sitt bästa och säkraste operativsystem någonsin. Uppdateringen och förbättringarna som ingår gör användarna redo för en effektiv och digital vardag, både nu och i framtiden.

windows10 telecomputing

Mer information

Säkerhet både för din dator & din information

Operativsystemet Windows 10 skyddar dig mot kriminell och skadlig programvara. Idag står vi inför mycket smarta digital hot och därför är det viktigt att din information är tillräckligt skyddad. Säkerhet som krävs idag är betydligt mer omfattande än det som behövdes för bara några år sedan. Senaste Windows lanserade ett nytt operativsystem var 2012 och under de fyra åren har många svagheter uppenbarat sig, och brottslingar har förfinat sina metoder för att påverka tekniken. Det bästa sättet att skydda sig mot hackers är att uppdatera till den senaste programvaran från Windows. Vi hjälper ditt företag att vara förberedd inför framtiden.

En stort steg framåt säkerhetsmässigt
Windows 10 har fyra helt nya och revolutionerande säkerhetsfunktioner som skyddar dig emot framtidens digitala utmaningar. Med biometrisk inloggning är det praktiskt taget omöjligt för en hacker att stjäla användarnamn och lösenord och det är bara din personliga biometri som kan låsa upp datorn. Windows 10 har både fingeravtryck, ansiktsigenkänning och iris-igenkänning, vilket gör det både säkert och enkelt för dig som användare. Detta innebär att du kan låsa upp din dator bara genom att se eller röra den.

Windows Defender
En säkerhetslösning som skyddar dig under hela dygnet, året runt. Systemet uppfattar och stoppar hot innan användaren kan upptäcka att något är på gång. Det tar även bort och förstör skadlig kod, virus och spionprogram.

Ladda ner Whitepaper Verktyg digitalisering

Windows-brandväggen
Nätverksskydd som skyddar emot hackare och skadlig programvara genom att skapa en barriär mellan din hårdvara och resten av världen. Skyddar dig när du använder webbläsare såsom Microsoft Edge och Internet Explorer. Ser till att du inte får skadlig kod eller drabbas av nätfiske, samt övervakar programvaran under dygnets alla timmar. 

Windows Hello
Biometrisk upplåsningsfunktion och flerfunktionsautentisering av datorn. Detta är det säkraste, enklaste och snabbaste metoden som finns på marknaden idag. Det ingår även kontinuerlig uppdatering av operativsystemet, så att du hela tiden skyddas med den bästa säkerheten, även om systemet och datorn blir äldre.

Windows 10 är utvecklat av användarna – för användarna
Vid framställningen av Windows 10 har utvecklarna inspirerats av feedback från användarna. Det innebär att systemet är anpassat efter de som använder det varje dag. En av nyheterna är personliga skrivbord, vilket innebär att datorn anpassar sig efter användaren och lär sig att känna igen dina behov och användningsområden. Dessutom ingår Microsoft Edge, en ny webbläsare med skriv och rita funktion, så att du kan göra anteckningar direkt i din webbläsare. Cortana är operativsystemets personliga assistent och hjälper användarna att söka efter och hitta information.

Tips!
10 anledningar att uppgradera till Windows 10.
Uppgradera till Windows 10: Vanliga frågor och svar.
Behöver du hjälp med Windows 10? Här hittar du svar.


Kontakta oss!

Kontakta oss för en diskussion om hur vi kan göra din IT-vardag enklare!