<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=208844949630890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • Kund
  • Kontakt
Norska sidan Engelska sidan
 Engelska sidan
Enterprise Mobility + Security

Microsoft Enterprise Mobility + Security: Identitet, mobilitet och säkerhet

Säkra er information utan att krångla till det för era medarbetare. Få tillgång till alla era applikationer och program med ett och samma användarnamn och lösenord.

Skydda företagets information och data oavsett vilken enhet dina medarbetare  använder och oavsett var de arbetar. Vi tar hand om säkerheten.
Kundcase: Conscriptor säkrar upp med Microsoft Enterprise Mobility + Security inför GDPR

VAD ÄR ENTERPRISE MOBILITY + SECURITY (EMS)?

identitet blå nyckel
Identitet & åtkomsthantering

Nu behöver ni inte logga in på företagets olika applikationer med flera användarnamn och  lösenord. Ni behöver bara en inloggning – en gång. Detta innebär ökad produktivitet och effektivitet hos medarbetarna samt minskade kostnader för support med hjälp av enkel lösenordsåterställning.
Adminsitration_blå_symbol
Administration

Hantera iOS, Android, Windows, från ett ställe. Hjälp medarbetarna att arbeta säkert och produktivt genom att hålla isär företages applikationer och data från personliga applikationer. Med Microsofts lösning för hantering av mobila enheter och mobila applikationer kan ni skydda och använda era affärsapplikationer, oavsett vilken enhet medarbetarna föredrar.
Applikationsvisualisering_blå symbol
Applikationsvisualisering

Gör era applikationer mobila. Gör era lokalt installerade program tillgängliga på servrar i molnet så att ni kan arbeta skyddat, var som helst och på vilken enhet som helst. Det innebär att er information ligger skyddad och uppdaterad på en central plats.
Nyckel_säkerhet_blå symbol
Skydd av information

Kryptera och lås viktiga filer och information för att säkerställa att det endast är rätt personer som har tillgång. Identifiera avancerade säkerhetsrisker innan de kan skada din organisation. Med Microsofts lösning behåller du kontrollen över affärsinformation även när den delas med andra, inom eller utanför organisationen.
mer information

Varför behöver jag Enterprise Mobility +  Security?


För att:
– Företagets information endast ska vara tillgänglig för de som ska ha tillgång till det.
– Företagets information alltid ska vara skyddad och säker oavsett var den sparas eller vart den skickas.
– Alla era enheter (PC, Mac, mobiler, surfplatt etc) kommer ha de senaste säkerhetsuppdateringarna och vara skyddade mot skadlig kod.
– Behåll kontrollen över företagets applikationer och skilj dem ifrån dina medarbetares privata applikationer på deras mobiltelefoner.
– Dina medarbetare behöver inte komma ihåg flera olika lösenord till flera olika system.
– Dina medarbetare ska enkelt och säkert kunna återställa sina lösenord via webben.

Kundernas egna berättelser: Så blir vi bättre med molntjänsterTips & Information:

– Enterprise Mobility + Security, EMS (Microsoft)
– 6 praktiska funktioner du kommer gilla med Enterprise Mobility + Security (EMS)– 7 av de vanligaste säkerhetsriskerna på svenska företag

Vi bygger rätt lösning för er
Vi kan hjälpa dig och ditt företag med att anpassa, integrera och konfigurera komponenterna så att de passar in med just era arbetsprocesser och säkerhetspolicys.

Kontakta oss!

Kontakta oss för en diskussion om hur vi kan göra din IT-vardag enklare!