<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=208844949630890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • Kund
  • Kontakt
Norska sidan Engelska sidan
 Engelska sidan
Student

Utveckla din karriär hos oss på TeleComputing

Välkommen till vår karriärsida för dig som är student!
Vi samarbetar med yrkeshögskolan Newton (utbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö) samt 
utbildningen tillIT-säkerhetstekniker på skolan Xenter i Tumba, söder om Stockholm.

Vi vill vara den naturliga länken mellan utbildning och näringsliv. Många av våra medarbetare har börjat hos oss redan tidigt i sin karriär. 
Läs om vår kollega Emil Järkebro som gjorde sin LIA praktik hos oss: 

Emil4.jpg
En framtid inom IT - Att vara praktikant på TeleComputing!

Att du som student, anställd eller konsult hos TeleComputing växer och utvecklas med oss är nödvändigt för att även vi ska utvecklas. Vi vill att du ska nå din fulla potential.

Din kompetens och kunskap är viktig för oss, därför har vi goda möjligheter till kompetensutveckling och utbildningar, bland annat i samarbete med vår samarbetspartner Microsoft.

Som anställd kan du i stor omfattning vara med och påverka utvecklingen och kulturen på TeleComputing genom den du är - och arbetet du gör. För att nå våra mål behöver vi nytänkande och positiva medarbetare!

Nyfiken på praktik, en av våra lediga tjänster eller på möjligheterna för extrajobb?
Då hoppas vi att du vill kontakta oss. Antingen via en spontanansökan i formuläret nedan eller via att skicka ett mejl till kamilla.borjesson@telecomputing.se

Ta gärna del av våra medarbetares berättelser om hur det är att jobba på TeleComputing. Vi har över 330 anställda i Sverige - kanske är du vår nästa kollega!

Spontanansökan!

Hittar du ingen tjänst som passar dig? Skicka oss gärna en öppen ansökan.

Skicka en öppen ansökan