<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=208844949630890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • Kund
  • Kontakt
Norska sidan Engelska sidan
 Engelska sidan
karriär

Är du en "TeleComputing-person"? Kom och jobba med oss.

Inom TeleComputing vill vi alltid komma i kontakt med likasinnade. Personer som delar vår entusiasm och vårt intresse för molntjänster och som vill vara med i arbetet att flytta gränser och sätta standarden för framtidens IT-drift, så att vi kan leverera den bästa användarupplevelsen till ännu fler företag! 

I gengäld kan vi erbjuda goda möjligheter till utveckling inom Nordens ledande specialistverksamhet inom molntjänster. Vi kan garantera en stimulerande och spännande arbetsvardag tillsammans med duktiga och dedikerade kollegor samt goda utvecklingsmöjligheter inom företaget. 

about-icon1.png
Vision & värderingar

Detta är vår strategi, vår inspiration och vårat mål.

Läs mer
about-icon2.png
Koncernen

Nordens ledande leverantör av molntjänster.

Läs mer
about-icon3.jpg
Koncernledningen

Detta är koncernledingen  i TeleComputing AS.

Läs mer
about-icon4.jpg
Ledningsgruppen

Detta är ledningsgruppen i TeleComputing Sweden AB.

Läs mer
 arbeta HOS OSS

Vi söker dig!

TeleComputing är och har alltid varit nyfikna. Detsamma gäller för dig. Du gillar att tänka nytt, utmana dig själv och brinner för ditt arbete. Att du dessutom är trevlig är en självklarhet. 

Stämmer detta på dig ska du absolut kontakta oss. I gengäld kan vi erbjuda dig ett spännande och utmanande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. 

P1012830.jpg

"Det är väldigt högt i tak i våra diskussioner. Jag gillar även att vi är så pass stora att det finns många olika roller man kan ha. Allt från teknikexpert inom ett visst område till bred generalist eller kundansvarig/service manager."

/Björn Andersson , Technical Solution Architect

Spontanansökan!

Hittar du ingen tjänst som passar dig? Skicka oss gärna en öppen ansökan.

Skicka en öppen ansökan