<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=208844949630890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • Kund
  • Kontakt
Norska sidan Engelska sidan
 Engelska sidan
retail

TeleComputing har lång erfarenhet av outsourcing till retailbranschen och är experter på stabil IT-drift. Det har vi varit i 20 år.

 

 


För alla butiker och för retailbranschen i allmänhet, är det helt avgörande med välfungerande IT- och datasystem. Oavsett om kunderna väntar i kassan eller om en leverantör kommer med leverans av varor, så måste alla system vara operativa i just det ögonblick du behöver dem.

Vi arbetar med IT-drift hos många av nordens ledande retailaktörer och de sätter höga krav på oss varje dag. Vi har därför utvecklat kostnadseffektiva IT-driftlösningar för retailbranschen som kommer både befintliga och nya kunder till godo. När TeleComputing åtar sig IT-driften blir det enklare att driva butik och IT-kostnaderna minskar.

Azure Stack retailbranschen. Ladda ner whitepaper.

Flexibla kostnader

Betala bara för det du använder.

Med IT-drift frånTeleComputing betalar du ett fast pris per användare i ditt företag. Därmed blir kostnaden vid upp- eller nedskalering av driften både flexibel och förutsägbar.

Med våra lösningar slipper du investeringar i servrar, datarum och egna anställda eller inhyrda konsulenter för att sköta IT-driften. Hos TeleComputing har du full flexibilitet och vid reducering i bemanning sjunker även priset på våra tjänster omedelbart. 

digitalisering4.jpg

5 anledningar till varför du ska välja TeleComputing

1

Flexibilitet

Ditt företag betalar per användare. Detta gör kostnaderna väldigt förutsägbara och flexibla.

2

Erfarenhet

TeleComputing har lång och bred erfarenhet av IT-drift i Norden. Ett flertal av de mest framgångsrika aktörerna inom retail använder redan våra lösningar.
Vi är väl insatta i den programvara som används i butiker och specifika behov för större kedjor med många filialer.
3

Stordrifts-fördelar

Vi är arbetar dygnet runt med några av de största företagen och butikskedjorna. När vi hittar en lösning som fungerar bra för en kund använder vi denna erfarenhet till att optimera leveransen för andra kunder.
Om det finns behov av särskilda lösningar har vi ofta utvecklat liknande system tidigare som vi kan utveckla vidare. Därmed blir skräddarsydda lösningar både mer prisvärda och säkrare.

4

Leverantörs-oberoende

Du ska inte behöva byta ekonomi-, kassa- eller CRM-system när du byter till TeleComputing. Vi är fullständigt oberoende av dina applikationsleverantörer och ger dig full frihet att välja vilka programvaror du vill.
Vi arbetar lika bra oavsett system och i egenskap av neutral tredje part vill vi att du använder de system som fungerar bäst för just dig.

5

IT-drift som kärnverksamhet

I motsatt till flera andra aktörer inom IT-driftbranschen har TeleComputing uteslutande IT-drift som kärnverksamhet. Det är detta som vi skall vara bäst på.
På så vis kan våra kunder vara säkra på att vi är helt neutrala och oberoende och har säker och effektiv IT-drift som högsta prioritet.

 MICROSOFT GULDPARTNER

Ett unikt samarbete med Microsoft

TeleComputing är en av Microsoft mest centrala partner när det gäller leverans av tjänster och vi lägger ned mycket tid tillsammans med Microsoft för att utveckla och anpassa tjänster till nordiska förhållanden och företag.Vårt täta samarbete med Microsoft gör att vi är bland de första i världen som lanserar nya Microsoft-tjänster. Detta kommer våra kunder till godo i form av de senaste och mest effektiva IT-lösningarna på marknaden.

logo_cloud.png

Årets Hostingpartner 2014, 2015, 2016 och ”Best New Hybrid Cloud 2016"
För tredje året i rad tog TeleComputing år 2016 hem priset «årets hostingpartner» som nominerades av Microsoft. I motivationen till utmärkelsen lägger man fokus på att vi är framtidsinriktade, satsar på den senaste teknologin och har varit en viktig bidragsgivare till Microsofts molntjänstsatsning.

Utöver detta fick vi priset för  ”Best New Hybrid Cloud 2016". Det betyder att vi i praktiken är bäst i klassen på att kombinera lokala molntjänster med Microsofts globala molntjänster. Partnerskapet med Microsoft har gjort det möjligt för TeleComputing att erbjuda marknadens mest moderna plattform för molntjänstleverans.

Hybric cloud of the year.jpg
Kjell Tore Espeseth tar emot priset för Best new hybrid Cloud 2016 på Cloud and Hosting Summit AWARDS.


Microsoft Office 365 och Microsoft Azure är centrala element i våra leveranser
Office 365 har en naturlig plats i varje företag och organisation. Det finns inget produktivitetsverktyg som är lika omfattande och gör samarbetet lika effektivt som Microsofts senaste Officepaket. Detta är Office när det är som bäst, alltid uppdaterat och installerat på alla enheter som du använder.

office365_samlad.png

IT handlar emellertid inte bara om kontorsstöd och för de flesta företag är det helt andra lösningar som är verksamhetskritiska. Verksamhetskritiska lösningar förtjänar säkra och optimala tekniska plattformar, baserade på teknologi från Microsoft och andra ledande aktörer. Här kan vi bland annat erbjuda Microsoft Azure molntjänster både från Microsofts internationella datacenter och lokalt från våra säkra lokaliseringar i Sverige via Microsoft Azure Stack.
TCHybridCloud 2.png

Om du har behov av en kombination av den allra senaste teknologin tillsammans med mer traditionella lösningar för äldre applikationer, så löser vi det med hybrida tjänster som kombinerar det traditionella och välbeprövade med marknadens senaste och mest innovativa teknologi.

Ladda ner whitepaper Säkra digitaliseringen

FOKUSERA PÅ DIN KÄRNVERKSAMHET

Ni säljer, vi sköter tekniken

Om ni fokuserar på er kärnverksamhet, så kan vi göra detsamma. Med oss kommer ni att spara både tid, pengar och bekymmer. IT-drift är en tjänst som kräver mycket resurser internt och samtidigt skalering på ett smidigt sätt. 

Med IT-drift från TeleComputing behöver du inte bekymra dig för IT-säkerheten. Vi är på jobbet dygnet runt och tar hand om dina system. Din IT-drift blir även fullständigt oberoende av egen IT-personal!

Vad säger våra kunder?

NK-retail.jpg

SF Bio

”En sak som är unikt är den standardiserade tjänstekatalogen med fördefinierade priser.” 

Johan Rofors
SF Bio

TV4

”TeleComputing förstår vår verksamhet och har en bra leveransmodell med engagerade människor på plats.”

Daniel Lindén
TV4- gruppen

Candyking

”Det finns en väldigt tydlig skalbarhet kring alla aspekter av IT-verksamheten.” 

Linus Axelsson
Candyking

Econova

"TeleComputing förser oss med säker drift och en expertkompetens där vi behöver det". 

Torben Ågren
Econova

SF Bio logo_png.png
tv4.jpg
econova.png
narvesen_711.png
PRS_black_Sc_rgb.png
logo-vita.png

Kontakta oss!


Kontakta oss för en diskussion om hur vi kan göra din IT-vardag enklare!