<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=208844949630890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Retail

TeleComputing har lång erfarenhet av outsourcing till retailbranschen och är experter på stabil IT-drift. Det har vi varit i 20 år.

För alla butiker och för retailbranschen i allmänhet, är det helt avgörande med välfungerande IT- och datasystem. Oavsett om kunderna väntar i kassan eller om en leverantör kommer med leverans av varor, så måste alla system vara operativa i just det ögonblick du behöver dem.

Vi arbetar med IT-drift hos många av nordens ledande retailaktörer och de sätter höga krav på oss varje dag. Vi har därför utvecklat kostnadseffektiva IT-driftlösningar för retailbranschen som kommer både befintliga och nya kunder till godo. När TeleComputing åtar sig IT-driften blir det enklare att driva butik och IT-kostnaderna minskar.

Azure Stack retailbranschen. Ladda ner whitepaper.

Flexibla kostnader

Betala bara för det du använder.

Med IT-drift frånTeleComputing betalar du ett fast pris per användare i ditt företag. Därmed blir kostnaden vid upp- eller nedskalering av driften både flexibel och förutsägbar.

Med våra lösningar slipper du investeringar i servrar, datarum och egna anställda eller inhyrda konsulenter för att sköta IT-driften. Hos TeleComputing har du full flexibilitet och vid reducering i bemanning sjunker även priset på våra tjänster omedelbart. 

5 anledningar till varför du ska välja TeleComputing

1

Flexibilitet

Ditt företag betalar per användare. Detta gör kostnaderna väldigt förutsägbara och flexibla.

2

Erfarenhet

TeleComputing har lång och bred erfarenhet av IT-drift i Norden. Ett flertal av de mest framgångsrika aktörerna inom retail använder redan våra lösningar.
Vi är väl insatta i den programvara som används i butiker och specifika behov för större kedjor med många filialer.

3

Stordrifts-fördelar

Vi är arbetar dygnet runt med några av de största företagen och butikskedjorna. När vi hittar en lösning som fungerar bra för en kund använder vi denna erfarenhet till att optimera leveransen för andra kunder.
Om det finns behov av särskilda lösningar har vi ofta utvecklat liknande system tidigare som vi kan utveckla vidare. Därmed blir skräddarsydda lösningar både mer prisvärda och säkrare.

4

Leverantörs-oberoende

Du ska inte behöva byta ekonomi-, kassa- eller CRM-system när du byter till TeleComputing. Vi är fullständigt oberoende av dina applikationsleverantörer och ger dig full frihet att välja vilka programvaror du vill.
Vi arbetar lika bra oavsett system och i egenskap av neutral tredje part vill vi att du använder de system som fungerar bäst för just dig.

5

IT-drift som kärnverksamhet

I motsatt till flera andra aktörer inom IT-driftbranschen har TeleComputing uteslutande IT-drift som kärnverksamhet. Det är detta som vi skall vara bäst på.
På så vis kan våra kunder vara säkra på att vi är helt neutrala och oberoende och har säker och effektiv IT-drift som högsta prioritet.

the group

Case Studies &
References

TeleComputing er en av Microsoft sine mest sentrale serviceprovider-partnere, og vi bruker mye tid sammen med Microsoft for å utvikle og tilpasse tjenester til nordiske forhold og bedrifter.

Vårt tette samarbeid med Microsoft fører til at vi er blant de første i verden som lanserer nye Microsoft-tjenester. Dette kommer vår kunder til gode, i form av de nyeste og mest effektive IT-løsningene på markedet.

Guld Partner_enkel png.png

Årets Hostingpartner i 2014, 2015, 2016 og ”Best New Hybrid Cloud 2016"

For tredje året på rad tok TeleComputing hjem prisen for årets hostingpartner kåret av Microsoft. I begrunnelsen for utmerkelsen fokuseres det på at vi er fremoverlente, satser på den nyeste teknologien, og har vært en viktig bidragsyter til Microsofts skysatsning. I tillegg fikk vi prisen for ”Best New Hybrid Cloud 2016". Det vil i praksis si at vi er best i klassen til å kombinere lokale, norske skytjenester med Microsofts globale skyløsninger.

Partnerskapet med Microsoft har gjort det mulig for TeleComputing å tilby markedets mest moderne plattform for skyleveranser.

Hybric cloud of the year.jpg
Her mottar Kjell Tore Espeseth prisen for "Best new Hybrid Cloud 2016" på Cloud and Hosting Summit AWARDS.

Microsoft Office 365 och Microsoft Azure är centrala element i våra leveranser
Office 365 har en naturlig plats i varje företag och organisation. Det finns inget produktivitetsverktyg som är lika omfattande och gör samarbetet lika effektivt som Microsofts senaste Officepaket. Detta är Office när det är som bäst, alltid uppdaterat och installerat på alla enheter som du använder.

office365_samlad.png

IT handlar emellertid inte bara om kontorsstöd och för de flesta företag är det helt andra lösningar som är verksamhetskritiska. Verksamhetskritiska lösningar förtjänar säkra och optimala tekniska plattformar, baserade på teknologi från Microsoft och andra ledande aktörer. Här kan vi bland annat erbjuda Microsoft Azure molntjänster både från Microsofts internationella datacenter och lokalt från våra säkra lokaliseringar i Sverige via Microsoft Azure Stack.
TCHybridCloud 2.png

Om du har behov av en kombination av den allra senaste teknologin tillsammans med mer traditionella lösningar för äldre applikationer, så löser vi det med hybrida tjänster som kombinerar det traditionella och välbeprövade med marknadens senaste och mest innovativa teknologi.
Azure Stack retailbranschen. Ladda ner whitepaper.

Fokusera på din kärnverksamhet

Ni säljer, vi sköter tekniken

Om ni fokuserar på er kärnverksamhet, så kan vi göra detsamma. Med oss kommer ni att spara både tid, pengar och bekymmer. IT-drift är en tjänst som kräver mycket resurser internt och samtidigt skalering på ett smidigt sätt. 

Med IT-drift från TeleComputing behöver du inte bekymra dig för IT-säkerheten. Vi är på jobbet dygnet runt och tar hand om dina system. Din IT-drift blir även fullständigt oberoende av egen IT-personal!

Vad säger våra kunder?

NK-retail.jpg

SF Bio

”En sak som är unikt är den standardiserade tjänstekatalogen med fördefinierade priser.” 

Johan Rofors
SF Bio

TV4

”TeleComputing förstår vår verksamhet och har en bra leveransmodell med engagerade människor på plats.”

Daniel Lindén
TV4- gruppen

Candyking

”Det finns en väldigt tydlig skalbarhet kring alla aspekter av IT-verksamheten.” 

Linus Axelsson
Candyking

Econova

"TeleComputing förser oss med säker drift och en expertkompetens där vi behöver det". 

Torben Ågren
Econova

SF Bio logo_png.png
tv4.jpg
econova.png
narvesen_711.png
PRS_black_Sc_rgb.png
logo-vita.png

Kontakta oss!


Kontakta oss för en diskussion om hur vi kan göra din IT-vardag enklare!