<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=208844949630890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Professional services

Molntjänster för tjänsteföretag.

För alla företag och för tjänsteföretag i synnerhet, är det helt avgörande med välfungerande verksamhetssystem och processer. Oavsett om det handlar om effektiv ”onboarding”, spårbarhet eller säker dokumenthantering, så måste alla system vara operativa i just det ögonblick du behöver dem.

TeleComputing har lång erfarenhet av IT-lösningar  för tjänsteföretag och är experter på säker och stabil IT-drift. Det har vi varit i 20 år.

Några av våra kunder
Vi arbetar med IT-drift hos många av nordens ledande tjänsteleverantörer och de sätter höga krav på oss varje dag. I den dagens värld är tid och effektivitet helt avgörande och det handlar om att leverera på snäva deadlines. Vi har därför utvecklat effektiva tjänster för att hjälpa våra kunder att prestera på topp i sina leveranser.

Med TeleComputing som partner har våra kunder någon som hjälper dem skapa verkligt kundvärde.

Ladda ner whitepaper Säkra digitaliseringen

Kostnadseffektiva lösningar

Betala bara för det du använder

Med tjänster från TeleComputing betalar du ett fast pris per användare eller funktion i ditt företag. Därmed blir kostnaden vid upp- eller nedskalning av verksamheten både flexibel och förutsägbar. Med våra lösningar slipper du investeringar i servrar, datarum och egna anställda eller inhyrda konsulter för att sköta IT-driften.

Hos TeleComputing har du full flexibilitet även vid en eventuell reducering av ert behov.

Kontakta oss

digitalisering

5 anledningar till att tjänsteföretag bör anlita TeleComputing

1

Servicekänsla

Ditt företag blir inte bättre än de förutsättningar dina anställda ges för att lyckas. Snabb och kompetent hjälp i vår Sevicedesk och en responsiv förändringshantering är nyckelfaktorer för att hjälpa era användare leverera sitt värde.

Har ni behov av upp- eller nedbemanning behöver  ni varken tänka på eventuella problem kring den IT-lösning som ni har eller på eventuella nya kostnader.

2

Erfarenhet

TeleComputing har lång och bred erfarenhet av IT-drift i Norden. Ett flertal av de mest namnkunniga aktörerna inom tjänstesektorn använder redan våra lösningar.

Vi är väl insatta i den programvara och de integrationer som används inom professionella tjänsteföretag.

3

Stordriftsfördelar

Vi är ett stort geografiskt utspritt team som täcker stora delar av Norden och vi arbetar dygnet runt med några av de största företagen och butikskedjorna. När vi hittar en lösning som fungerar bra för en kund använder vi denna erfarenhet till att optimera leveransen för andra kunder.

Om det finns behov av särskilda lösningar har vi ofta utvecklat liknande system tidigare utifrån vilka vi kan basera en vidareutveckling. På detta sätt blir skräddarsydda lösningar både mer prisvärda och säkrare.

4

Leverantörs-oberoende

Du skall vare sig behöva byta ekonomi-, kassa- eller CRM-system när du byter till TeleComputing. Vi är fullständigt oberoende av dina applikationsleverantörer och ger dig full frihet att välja vilka programvaror du vill.

Vi arbetar lika bra oavsett system och i egenskap av neutral tredje part vill vi att du använder de system som fungerar bäst för just dig.

5

Framtidssäker & flexibel leverans

TeleComputing har valt att arbeta med molnbaserade lösningar som kärnverksamhet. Det är detta som vi skall vara bäst på.

På så vis kan våra kunder vara säkra på att vi tillhandahåller de senaste funktionella tjänstrerna  antingen från privata moln i Sverige, publika internationella aktörer eller rent av en mix, så kallade hybrida molnlösningar.

Microsoft guldpartner

Ett unikt samarbete med Microsoft

TeleComputing är en av Microsoft mest centrala partner när det gäller leverans av tjänster och vi lägger ned mycket tid tillsammans med Microsoft för att utveckla och anpassa tjänster till nordiska förhållanden och företag.

Vårt täta samarbete med Microsoft gör att vi är bland de första i världen som lanserar nya Microsoft-tjänster. Detta kommer våra kunder till godo i form av de senaste och mest effektiva IT-lösningarna på marknaden.

logo_cloud.png


Årets Hostingpartner 2014, 2015, 2016 och ”Best New Hybrid Cloud 2016"
För tredje året i rad tog TeleComputing år 2016 hem priset «årets hostingpartner» som nominerades av Microsoft. I motivationen till utmärkelsen lägger man fokus på att vi är framtidsinriktade, satsar på den senaste teknologin och har varit en viktig bidragsgivare till Microsofts molntjänstsatsning.

Utöver detta fick vi priset för  ”Best New Hybrid Cloud 2016". Det betyder att vi i praktiken är bäst i klassen på att kombinera lokala molntjänster med Microsofts globala molntjänster. Partnerskapet med Microsoft har gjort det möjligt för TeleComputing att erbjuda marknadens mest moderna plattform för molntjänstleverans.

Hybric cloud of the year.jpg
Kjell Tore Espeseth tar emot priset för Best new hybrid Cloud 2016 på  Cloud and Hosting Summit AWARDS.

Microsoft Office 365 och Microsoft Azure är centrala element i våra leveranser
Office 365 har en naturlig plats i varje företag och organisation. Det finns inget produktivitetsverktyg som är lika omfattande och gör samarbetet lika effektivt som Microsofts senaste Officepaket. Detta är Office när det är som bäst, alltid uppdaterat och installerat på alla enheter som du använder.office365_samlad.png

IT handlar emellertid inte bara om kontorsstöd och för de flesta företag är det helt andra lösningar som är verksamhetskritiska. Verksamhetskritiska lösningar förtjänar säkra och optimala tekniska plattformar, baserade på teknologi från Microsoft och andra ledande aktörer. Här kan vi bland annat erbjuda Microsoft Azure molntjänster både från Microsofts internationella datacenter och lokalt här i Sverige via Microsoft Azure Stack.
TCHybridCloud 2.png

Om du har behov av en kombination av den allra senaste teknologin tillsammans med mer traditionella lösningar för äldre applikationer, så löser vi det med hybrida tjänster som kombinerar det traditionella och välbeprövade med marknadens senaste och mest innovativa teknologi.

Fokusera på kärnverksamheten

Ni levererar kompetens, vi sköter er digitala plattform

Om ni fokuserar på er kärnverksamhet, så kan vi göra detsamma. Med oss kommer ni att spara både tid, pengar och bekymmer. Att internt förvalta och utveckla plattformar och system idag kräver mycket resurser internt och tar fokus från den egna affären.

Med tjänster från TeleComputing behöver du inte bekymra dig för skalbarhet, säkerhet eller investeringar. Vi är på jobbet dygnet runt och tar hand om dina användare och system.

Vad säger våra kunder?

Spårarbete_6.jpg

Nordensons Advokatbyrå

"Vi har varit kund hos TeleComputing i många år. Vi uppskattar säkerheten, kvaliteten och servicenivån i TeleComputings IT-tjänster likaväl som den personliga kontakten."

Per Nordenson
Nordensons Advokatbyrå

Infranord

"Vi valde TeleComputing för att vi instinktivt kände att de förstod våra behov. De håller sig uppdaterade och vi får flera stordriftsfördelar."

Ali Eskandari
Infranord

Kentor

”Vi har nyligen förändrat vår IT-miljö hos TeleComputing till en ren molnleverans. Vi använder flera olika moderna tjänster hos dem. Vi tror på molnet i framtiden för oss och våra kunder."

Lars-Erik Karlsson
Kentor

infranord logo.png
nordenson_logo_cmyk.jpg
metria-logo.png
Kentor_logo.jpeg
malthus_logo.jpg

Kontakta oss!

Kontakta oss för en diskussion om hur vi kan göra din IT-vardag enklare!