<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=208844949630890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Hälsa & sjukvård

Trygga och säkra IT-lösningar för företag inom hälsa & sjukvård.

Du som arbetar inom hälsa och sjukvård ansvarar för patientsäkerhet, men också för hantering av patientinformation. Därför måste du vara helt säker på att er patientinformation alltid är skyddad och endast tillgänglig för de som ska ha tillgång till den. I Sverige finns stränga regler kring hantering av patientinformation och TeleComputing följer givetvis alla dessa riktlinjer. 

Tid till patienten är det viktigaste inom hälsa och sjukvård. Det är självklart att de system och program som man använder alltid ska fungera och vara uppdaterade. Driftstopp och förseningar kan få ödesdigra konsekvenser. Du kan lita på att vi alltid är tillgängliga; varje dag, året runt. Detta är särskilt viktigt för våra kunder med jourverksamhet.

TeleComputing har arbetat länge med IT inom hälsa och sjukvård. Vi har stor erfarenhet av de utmaningar som finns inom området och har därmed en bred kunskap om hur IT-driften kan effektiviseras. Vi har även ett nära samarbete med Evimeria EMR AB som erbjuder ett digitalt journalsystem Webdoc, som idag har ca 1,6 miljoner patientbesök om året och cirka 10 000 användare, ett system som ständigt växer i popularitet.

Azure Stack för hälso- och sjukvårdssektoren. Ladda ner whitepaper.

Lokal lagring & kundnära support 

Säker lagring i Sverige

Företag inom hälsa och sjukvård lagrar stora mängder känslig information, därför har vi givetvis ett mycket starkt fokus på säkerhet. För att kunna hantera det växande antalet säkerhetshot är det viktigt att er IT-miljö alltid är uppdaterad, vilket kan vara svårt att göra om man inte har specialistkompetens inom detta område.

Drift och förvaltning av system som hanterar patientinformation ställer också stora regulatoriska krav. Detta är något våra kunder inte behöver oroa sig för eftersom det är vi som sköter IT-driften och därmed är vi också ansvariga för att efterfölja dessa krav. Givetvis är vi öppna för IT-revision, och vi följer alla lagar och integritetskrav. 

Intern säkerhet
Patientinformation måste alltid vara skyddad – även internt. Vi hjälper er att behålla kontrollen, er personal ska endast ha tillgång till den patientinformation som de behöver.

Överlägsen support - dygnet runt, året runt
Flera av våra kunder har jourverksamhet. Därför är det helt avgörande att er personal alltid kan ringa oss för att få omedelbar hjälp – dygnet runt. Vi stänger aldrig telefonen och är tillgängliga varje dag, året runt.

servicedesk göteborg

Genom att överlåta er IT till TeleComputing får ni tillgång till en stor och professionell IT-avdelning som tar hand om er och er IT-miljö, såväl dag som natt. Vi gör alltid vårt yttersta för att era användare ska ha en stabil, modern och väl fungerande arbetsdag.

5 anledningar till varför du ska välja TeleComputing

1

Gedigen kompetens inom hälsa & sjukvård

TeleComputing har omfattande erfarenhet inom hälsa och sjukvård eftersom många av oss har en bakgrund som sjuksköterska, kurator, medicinsk eller biomedicinsk analytiker.

Därmed har vi en god grund för att verkligen förstå våra kunders behov och önskemål. 

2

Leverantörs-oberoende

Du behöver inte behöva ändra program och applikationer när du byter till TeleComputing. Vi är helt oberoende av dina tidigare leverantörer, vilket ger dig full frihet att välja de program du vill.

3

Trygg lagring i Sverige

Alla er data lagras på ett tryggt och säkert sätt i Sverige. Du riskerar alltså inte att era filer, patientinformation eller e-post lagras utanför de nationella gränserna.

4

Öppna för IT-revision

Om ni överlåter er IT till TeleComputing kan du känna dig säker när det är dags för IT-revision. Vi är öppna för IT-revisioner av tillsynsmyndigheter och vi följer alla lagar och krav.

5

IT-drift som kärnverksamhet

I motsats till flera av våra konkurrenter har TeleComputing IT-drift som kärnverksamhet. Detta ska vi vara bäst på.  

Våra kunder kan alltså vara fullständigt trygga med att vi alltid prioriterar en trygg och säker IT-drift. 

 

Microsoft Guldpartner

Ett unikt samarbete med Microsoft

TeleComputing är en av Microsoft mest centrala partner när det gäller leverans av tjänster och vi lägger ned mycket tid tillsammans med Microsoft för att utveckla och anpassa tjänster till nordiska förhållanden och företag.

Vårt täta samarbete med Microsoft gör att vi är bland de första i världen som lanserar nya Microsoft-tjänster. Detta kommer våra kunder till godo i form av de senaste och mest effektiva IT-lösningarna på marknaden.
logo_cloud.png

Årets Hostingpartner 2014, 2015, 2016 och ”Best New Hybrid Cloud 2016"
För tredje året i rad tog TeleComputing år 2016 hem priset «årets hostingpartner» som nominerades av Microsoft. I motivationen till utmärkelsen lägger man fokus på att vi är framtidsinriktade, satsar på den senaste teknologin och har varit en viktig bidragsgivare till Microsofts molntjänstsatsning.

Utöver detta fick vi priset för  ”Best New Hybrid Cloud 2016". Det betyder att vi i praktiken är bäst i klassen på att kombinera lokala molntjänster med Microsofts globala molntjänster. Partnerskapet med Microsoft har gjort det möjligt för TeleComputing att erbjuda marknadens mest moderna plattform för molntjänstleverans.

Microsoft Hybrid cloud award
Kjell Tore Espeseth tar emot priset för Best new hybrid Cloud 2016 på Cloud and Hosting Summit AWARDS.


Microsoft Office 365 och Microsoft Azure är centrala element i våra leveranser
Office 365 har en naturlig plats i varje företag och organisation. Det finns inget produktivitetsverktyg som är lika omfattande och gör samarbetet lika effektivt som Microsofts senaste Officepaket. Detta är Office när det är som bäst, alltid uppdaterat och installerat på alla enheter som du använder.

office365_samlad.png


IT handlar emellertid inte bara om kontorsstöd och för de flesta företag är det helt andra lösningar som är verksamhetskritiska. Verksamhetskritiska lösningar förtjänar säkra och optimala tekniska plattformar, baserade på teknologi från Microsoft och andra ledande aktörer. Här kan vi bland annat erbjuda Microsoft Azure molntjänster både från Microsofts internationella datacenter och lokalt här i Sverige via Microsoft Azure Stack.


TCHybridCloud 2.png

Om du har behov av en kombination av den allra senaste teknologin tillsammans med mer traditionella lösningar för äldre applikationer, så löser vi det med hybrida tjänster som kombinerar det traditionella och välbeprövade med marknadens senaste och mest innovativa teknologi.

azure-

Fokusera på din kärnverksamhet

Spar tid, pengar och bekymmer

Om du ändå inte skulle vara helt övertygad om att TeleComputing är ett bra val för er, föreställ dig följande: En eller flera av dina IT-ansvariga är sjuka och det uppstår problem med de program som ni använder, du får inte tillgång till några viktiga projekt-filer och projektstyrningsverktyget går inte att använda.

Ställ dig även frågan vad som händer om det skulle uppstå en brand i er lokal där ni förvarar era servrar? Och hur förklarar ni för kunden att projektet kommer att bli försenat på grund av problem i IT-systemen?

Du ska inte behöva använda massa tid och pengar på driften av er IT och du ska inte behöva oroa dig för underhåll och oförutsedda utgifter. Fokusera hellre på er kärnverksamhet och vidareutveckling av era tjänster. Vi samarbetar med er IT-chef och tillsammans ser vi till att sköta driften av era viktiga affärssystem på ett tryggt och effektivt sätt.

Backa läkarhus TeleComputing

"Hos TeleComputing kan vi vara delaktiga när det gäller att påverka och anpassa produkterna och tjänsterna efter våra behov och önskemål. Dessutom finns det en lokal närvaro här i Göteborg.” 

Maria Nirvander, central IT-administratör vid Backa Läkarhus.

Aleris

”Vi är övertygade om att vi har funnit en långsiktig, trovärdig och kompetent samarbetspartner.”

Pia Hofstedt
Aleris

Västerleden & Allemanshälsan Vård & Rehab

"Med Webdoc är det enklare och effektivare och vi har möjlighet att påverka utvecklingen av journalsystemet".

Västerleden & Allemanshälsan Vård & Rehab
Galina Toll

Bräcke diakoni

"Användarvänligheten är mycket viktig för oss och med Webdoc som journalsystem kan vi förutse våra kostnader". 

Erik Andersson
Bräcke diakoni

Backa Läkarhus

"Den lokala närvaron är viktig samt förståelsen för oss som kund. Hos TeleComputing kan vi anpassa tjänster och produkter efter våra behov."

Maria Nirvander
Backa Läkarhus

Aleris_small.png
backalakarhus-7a38e995-873b-4788-a48a-1f6b640add04_backa.png
Bräcke Diakoni.jpg
logo_start.png
ca-logo.png
Unilabs Logo RGB_jpg.jpg
Legevisitten.png

Kontakta oss!

Kontakta oss för en diskussion om hur vi kan göra din IT-vardag enklare!