<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=208844949630890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
  • Kund
  • Kontakt
Norska sidan Engelska sidan
 Engelska sidan

Blogg

Azure

oktober 23, 2018
Av:

Ses vi på Tech Days?

Tech Days 2018 står inför dörren och vi på Telecomputing är väldigt nyfikna inför två fullspäckade dagar som syftar till att inspirera, vidga och fördjupa kunskaperna kring Microsofts produkter och tjänster för IT Influencers, Implementers, Developers, Data Professionals och IT Decision Makers. Artificiell intelligens, Mixed Reality, och Quantum Computing skapar just nu förutsättningarna för framtidens teknologi. Aldrig förr har mänskligheten upplevt uppkomsten och implementeringen av så spännande och disruptiva innovationer. 

Tech Days är Microsoft Sveriges största konferens för de som vill förstå det allra senaste och få en strategisk översikt över det ständigt föränderliga tekniska landskapet.  

Vi kommer att vara på plats och berätta mer om vad den nya Azure Stack innebär för olika verksamheter. För nyfikna kommer vi även att ha en kreativ tävling där vinnaren, men den bästa Azure-tillämpningen, vinner 50 000 tkr att spendera i Azure. Är du nyfiken? Ingen fara, gå in här för att anmäla ditt bidrag - senast den 8 november. 

Vi kommer även erbjuda möjligheten att göra ett testkonto för de som är intresserade av att själva gå in i Azure Stack och testa. Här kan du göra en anmälan, eller kontakta en av våra säljare direkt för att boka in ett möte. 

Temat för TechDays 2018 är “The Future Computed: Artificial Intelligence, Mixed Reality and Quantum Computing”. 

Artificial Intelligence

På samma sätt som vi en gång i tiden gjorde PCn tillgänglig för alla, arbetar vi nu på Microsoft med att demokratisera och tillgängliggöra AI samt påskynda utvecklingen till samhällets fördel genom att förse alla utvecklare, företag och myndigheter med de verktyg som behövs för att bygga AI-baserade lösningar.

Mixed Reality

Är den verklighet som uppstår då den fysiska världen smälter samman med den digitala. Denna evolutionära utveckling skapar möjligheter som vi inte kunnat föreställa oss tidigare och innebär nästa steg för mänskligheten, datorer och hur vi interagerar med vår omgivning.

Quantum Computing

Innebär ett gigantiskt framsteg från dagens teknologi som kommer förändra hur vårt ekonomiska, industriella, akademiska och sociala landskap ser ut för all framtid. På bara några dagar eller timmar, kan en kvantdator lösa komplexa problem som tar dagens datorer flera miljarder år.

Hoppas vi ses där!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. 

Följ oss på:

Jac Wolkert, Senior Sales Executive

Jag har många års erfarenheter av IT-branschen, de senaste 15 åren med fokus på IT-driftlösningar. För ett långvarigt samarbete med kund strävar jag alltid efter att hitta rätt lösning för just er.