<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=208844949630890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 • Kund
 • Kontakt
Norska sidan Engelska sidan
 Engelska sidan

Blogg

 • augusti 28, 2018

  Vad är integrationer och API och varför är de en nyckel till digitalisering ?

  I det här inlägget granskar vi markedstrender för integrationer. Vilka integrationer och API-er som finns, och varför de är viktiga för innovation och digitalisering. Vi påvisar hur Hybrid Cloud erbjudanden och starka konsultegenskaper kan ge ditt företag konkurrenskraft!

 • juli 9, 2018

  7 lästips till IT-chef och företagsledning.

  Oavsett om det är en pappersbok, ebok eller ljudbok så är det lika kul att få börja nästa. Här är årets lista över de böcker jag uppskattat mest under det gångna året med länkar till vart man kan hitta dem och en kortare beskrivning av boken och mina tankar.

 • juli 6, 2018

  Det här innehåller Microsoft EM+S – Del 1: Azure AD Premium (AADP)

  Azure AD Premium, vad är vitsen med det egentligen kanske du tänker? En hel del faktiskt svarar jag.

 • april 16, 2018

  Så kan finansbranschen uppfylla nya compliance-krav

  Finansbranschen är en av världens mest reglerade branscher och under 2018 träder ett flertal nya EU-förordningar i kraft.  Det är nödvändigt att förstå vad lagstiftare, regel- och tillsynsmyndigheter vill och hur man kan använda molntjänster och hybrida molnlösningar för att tillgodose finansinstitutens behov.

 • april 9, 2018

  Skär ner på kostnaderna inom detaljhandeln med molnbaserad spetsteknologi

  Detaljhandeln är en snabbföränderlig bransch som kontinuerligt förändras och utvecklas. Dels för att tillgodose konsumenternas varierande behov och dels för att företagen ständigt effektiviserar sina affärsprocesser för att kunna skära ner på kostnaderna. Olika faktorer som påverkar utvecklingen är sociala medier, e-handel och molnbaserad teknologi.

 • april 9, 2018

  Så kan vården arbeta mot säkrare patientdata

  Att säkerställa drifts- och verksamhetskontinuitet i händelse av en incident är absolut nödvändigt för vårdorganisationer, då allmänhetens hälsa och välbefinnande är beroende av oavbrutet tillhandahållande av vårdtjänster, utan driftavbrott. En hybrid molnlösning erbjuder detta och omfattas även av en heltäckande lösning för backup och regelefterlevnad.

 • mars 23, 2018

  Vad är Microsoft Enterprise Mobility + Security?

  Det kan vara knepigt att förstå vad Microsofts företagspaketering Enterprise Mobility and Security egentligen innebär. För att förstå varför och om du ska investera i detta är det fördelaktigt att få tydligare bild av de olika produkterna som tillsammans utgör EM+S paketeringen.

 • mars 15, 2018

  Så blir IT-avdelningen relevant för ledningen

  Funderar du på varför IT-avdelningens idéer och förslag inte alltid går hem hos ledningen? I den nya boken ”Get in the Boat: A Jurney to Relevance” får du svaret på varför ledningen inte lyssnar, men framför allt; tips på hur du ser till att de börjar lyssna.

 • februari 22, 2018

  7 nyheter och förändringar i Microsoft Teams

  Använder du Word, Excel och Sharepoint? Kan du och dina kollegor samarbeta effektivt kring det ni producerar i dessa applikationer? Oavsett hur ni arbetar idag finns det flera anledningar att titta närmare på några viktiga förändringar som gjorts i Microsoft Teams.

Prenumerera på vår blogg.

Få tips, nyheter och kunskap som hjälper dig i din IT-vardag!