<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=208844949630890&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
 • Kund
 • Kontakt
Norska sidan Engelska sidan
 Engelska sidan

Blogg

 • november 14, 2018

  Så tar du klivet från CIO till CDO – 5 tips

  Är det dags att ta företagets IT-utveckling till en ny nivå inför framtiden – och har du fått chansen att leda utvecklingen? I det här blogginlägget får du 5 smarta tips för att på bästa sätt kunna ta dig an rollen som CDO – och driva hela verksamhetens digitala transformation.

 • november 12, 2018

  Årets IT-händelse

  Äntligen är det dags för Radar Summit 2018 - en konferens som skapar dialog runt de viktigaste utvecklingsområdena, de viktigaste trenderna samt de nya affärsmöjligheterna som skapas genom ny teknik och nya tjänster. Vi kommer att vara på plats och hålla break out sessions samt diskussioner kring end to end-lösningar. Varför bara mäta resultatet på delar av din IT-lösning? Missa inte vår break out session där vi berättar mer om hur SLA skapar affärsnytta. 

 • oktober 23, 2018

  Ses vi på Tech Days?

  Tech Days 2018 står inför dörren och vi på Telecomputing är väldigt nyfikna inför två fullspäckade dagar som syftar till att inspirera, vidga och fördjupa kunskaperna kring Microsofts produkter och tjänster för IT Influencers, Implementers, Developers, Data Professionals och IT Decision Makers. Artificiell intelligens, Mixed Reality, och Quantum Computing skapar just nu förutsättningarna för framtidens teknologi. Aldrig förr har mänskligheten upplevt uppkomsten och implementeringen av så spännande och disruptiva innovationer. 

 • augusti 28, 2018

  Vad är integrationer och API och varför är de en nyckel till digitalisering ?

  I det här inlägget granskar vi markedstrender för integrationer. Vilka integrationer och API-er som finns, och varför de är viktiga för innovation och digitalisering. Vi påvisar hur Hybrid Cloud erbjudanden och starka konsultegenskaper kan ge ditt företag konkurrenskraft!

 • juli 9, 2018

  7 lästips till IT-chef och företagsledning.

  Oavsett om det är en pappersbok, ebok eller ljudbok så är det lika kul att få börja nästa. Här är årets lista över de böcker jag uppskattat mest under det gångna året med länkar till vart man kan hitta dem och en kortare beskrivning av boken och mina tankar.

 • juli 6, 2018

  Det här innehåller Microsoft EM+S – Del 1: Azure AD Premium (AADP)

  Azure AD Premium, vad är vitsen med det egentligen kanske du tänker? En hel del faktiskt svarar jag.

 • april 16, 2018

  Så kan finansbranschen uppfylla nya compliance-krav

  Finansbranschen är en av världens mest reglerade branscher och under 2018 träder ett flertal nya EU-förordningar i kraft.  Det är nödvändigt att förstå vad lagstiftare, regel- och tillsynsmyndigheter vill och hur man kan använda molntjänster och hybrida molnlösningar för att tillgodose finansinstitutens behov.

 • april 9, 2018

  Skär ner på kostnaderna inom detaljhandeln med molnbaserad spetsteknologi

  Detaljhandeln är en snabbföränderlig bransch som kontinuerligt förändras och utvecklas. Dels för att tillgodose konsumenternas varierande behov och dels för att företagen ständigt effektiviserar sina affärsprocesser för att kunna skära ner på kostnaderna. Olika faktorer som påverkar utvecklingen är sociala medier, e-handel och molnbaserad teknologi.

 • april 9, 2018

  Så kan vården arbeta mot säkrare patientdata

  Att säkerställa drifts- och verksamhetskontinuitet i händelse av en incident är absolut nödvändigt för vårdorganisationer, då allmänhetens hälsa och välbefinnande är beroende av oavbrutet tillhandahållande av vårdtjänster, utan driftavbrott. En hybrid molnlösning erbjuder detta och omfattas även av en heltäckande lösning för backup och regelefterlevnad.

Prenumerera på vår blogg.

Få tips, nyheter och kunskap som hjälper dig i din IT-vardag!