Frukostseminarium: Så lyckas du med din molnstrategi

Molntjänster spelar en allt större roll för att driva effektivare produktion och leverans av en IT-portfölj. Alternativen blir allt fler med Azure, Hybrid cloud, Amazon Cloud, Google mfl. Men hur fungerar det egentligen: Vad gör andra, var börjar man, hur går det till, vilka tjänster ska man välja, hur gör man med data som inte får lämna Sverige etc?

Frukostseminarium Azure

Radar ger sin syn på trenderna, penetrationen samt på hur sourcing mognad påverkar det som Radar definierat som Cloud maturity. Genom omfattande research så finns ett samband mellan strategisk och operativ molnmognad samt förmågan att skapa värde i en verksamhet.

Med rätt strategi kan molnet med andra ord ge bra effekter i skalbarhet och ekonomi. På samma sätt kan en förhastad resa ge er riktigt besvärliga effekter med skenande kostnader eller prestandaproblem. Fungerar det att flytta all typ av infrastruktur eller finns det några system som inte är lämpliga för molnbaserad drift?
Vi ger vår syn på hur Azure Stack, en plattform som har samma smidiga administrationsgränssnitt och affärsmodell som Azure men med möjlighet till SLA:er, låg latency och som genom sin placering i en svensk datahall uppfyller kraven även för PUL-hantering.

Radar och TeleComputing bjuder in till ett frukostseminarium i Radars lokaler där vi bidrar med våra erfarenheter av att skapa en lyckad molnstrategi samt vilka fallgropar du bör undvika.

Välkommen att anmäla dig till ett frukostseminarium om att lyckas i sin molnstrategi!

Du är inbjuden, KOSTNADSFRITT, i din roll som CIO, IT-strateg eller IT-beslutsfattare/påverkare.

Ange VIP kod: "personlig"

PLATS: Radars lokaler, Hammarby Allé 47, Stockholm

TID: Frukost från 7.45. Seminarie mellan 8.00 - 9.00

7 FEBRUARI - 8.00 - 9.00

LÄS MER OCH ANMÄL DIG HÄR!