Ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag Stavdal väljer TeleComputing som helhetsleverantör av IT-tjänster

Stavdal tecknar ett treårigt avtal med TeleComputing. Avtalet har ett förväntat värde på cirka 5,4 miljoner kronor och innebär ett helhetsåtganade för verksamhetens IT-stöd.

– Vi anser att TeleComputing är en stabil och erfaren IT-partner som kommer kunna hjälpa oss att fortsätta växa. Målet är att framtidssäkra vår IT-miljö och arbeta effektivare med hjälp av moderna och innovativa IT-lösningar,  säger Annika Lundmark, administrativ chef, Stavdal. 

Stavdal är en expansiv koncern och ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta och moderna maskinparker.  Stavdal är en helhetsleverantör som även kan erbjuda tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning. Koncernen har cirka 270 anställda och finns på 12 orter i Sverige och Norge.

– Vi är glada över att Stavdal valt TeleComputing som sin framtida IT-partner. Vi ser fram emot och är stolta över att kunna stödja Stavdal i sin framtida tillväxt genom att leverera ett effektivt och användarvänligt IT-stöd, säger Johan Magnusson, Chef TeleComputing Göteborg.

För mer information, kontakta: 
Mathias Petersson, IT-ansvarig. 
E-post: mathias.petersson@stavdal.se, +46 317 93 09 15

Johan Magnusson, Chef TeleComputing Göteborg 
E-post: johan.magnusson@telecomputing.se, +46 733 41 18 06

Om TeleComputing 
TeleComputing-koncernen är en snabbväxande leverantör av kompletta IT-tjänster på den nordiska SMB-marknaden. TeleComputing levererar marknadsledande och miljövänliga lösningar inom IT-drift, outsourcing, IT OnDemand, molntjänster och SaaS-tjänster (Software as a Service). Dotterbolaget Kentor är systemintegratörer som erbjuder kvalificerade bransch- och verksamhetsspecialister, systemutveckling samt IT-rådgivning. Koncernen har över 1 000 anställda på 9 orter i 4 länder och ca 1 300 företagskunder i Norden. TeleComputing är certifierade enligt såväl ISO9001:2008 (kvalitet), ISO 27001 (informationssäkerhet) som ISO14001 (miljö). För mer information sewww.telecomputing.se .

Om Stavdal 
Stavdal är ett av Sveriges ledande maskinuthyrningsföretag med en av marknadens mest kompletta och moderna maskinparker. Vi är en helhetsleverantör som utöver liftar, byggmaskiner och bodar, även kan erbjuda våra tjänster inom ställning, fallskydd, byggström och utbildning till arbetsplatser inom bygg, industri, anläggning samt evenemang.

Stavdals hyrcenter finner du i både Sverige och Norge, på orterna Göteborg, Stockholm, Malmö, Lund, Karlstad, Trollhättan, Lidköping, Jönköping, Vara samt Oslo & Jessheim. Vårt allra nyaste hyrcenter finner du i Uppsala.

Sedan uppstarten 2004 har koncernen vuxit, mycket tack vare våra kompetenta och engagerade medarbetare. På Stavdal står människan och maskinen i fokus. Hos oss har man roligt på arbetet som genomsyras av ett stort kundfokus och där service och driftsäkra maskiner är grundplattformen för framgång. För mer information se 
www.stavdal.se