Microsoft Azure

Marknadsledande plattform för molntjänster 
Azure är Microsofts samling av moln- och plattformstjänster som tillhandahålls via Microsofts datacenter.

Med Azure får ni snabb tillgång till virtuella servrar, lagring och andra komponenter som används för att bygga en komplett IT-lösning. 


Vad är Azure?

Azure är en öppen och flexibel molntjänstplattform som enkelt kan integreras i din befintliga IT-miljö. Microsofts moln- och plattformstjänster finns i Microsofts datacenter som är placerade på flera olika platser runt om i världen, där Irland och Nederländerna är närmast Sverige.

Azure & TeleComputing - En flexibelt alternativ

Azure är snabbt tillgängligt och ni faktureras endast för de resurser ni använder. En flexibel lösning som på många sätt kan jämföras med hyra av ett kök, där du har tillgång till allt du behöver och gör din egen mat, men endast betalar för de resurser som du använder. Detta ger dig hög flexibilitet om du vill bygga och hantera dina egna IT-lösningar.

För de kunder som inte vill vara både "kock och servitör" kan TeleComputing även erbjuda design, implementering och drift av IT-lösningar baserade på Microsoft Azure. TeleComputing fakturerar månadsvis i efterskott, vilket gör att det är enklare att behålla kontrollen än med andra avtalsformer där man uppskattar en årlig förbrukning.

Med Azure från TeleComputing sparar ni pengar och slipper osäkerheten med förskottsbetalning och behöver därmed inte fundera över om er användning övergår den uppskattade årsförbrukningen. 

Integration

Azure är perfekt för moderna webbapplikationer och kan även användas för många existerande applikationer. I vissa fall kan det fortfarande finnas ett behov av att kombinera Azure med befintliga och mer traditionella IT-lösningar.

Här kan TeleComputing bidra med integrationer som ger samma användarnamn och lösenord för flera tjänster eller med lokala molnlösningar så ni kan kombinera lokala tjänster med tjänster från Microsofts internationella datacenter.

Lagring och hantering i Sverige eller internationellt? Med TeleComputing Hybrid Cloud behöver du inte väja!

Med en lösning från TeleComputing kan ni integrera tjänster från Microsoft Azure med IT-tjänster från våra befintliga datacenter och svenska molnlösningar. Du kan sedan välja om du vill ha allt hos Microsoft, allt lokalt i Sverige eller en hybridkombination där vissa tjänster tillhandahålls av Sverige medan andra tjänster levereras från Microsofts internationella datacenter.

Här kan du läsa artiklar i media om TeleComputing och Microsofts samarbete:

Fördelar med TeleComputing Hybrid Cloud

  • Ni får alla fördelar som en molnlösning innebär utan att äventyra kraven på datalagring och datasäkerhet.
  • Ett modern, långsiktig och skalbar plattform som omfattar ert totala IT-miljö.
  • Marknadens bästa prestanda och säkerhet.
  • En flexibel lösning som anpassas efter era behov, där ni endast betalar för de resurser som används.

Läs gärna: Det här säger några av våra kunder om oss

En privat, säker och snabbare anslutning till Azure?

Läs mer om fördelarna med ExpressRoute i Azure

Vill du veta mer om vilka fördelar TeleComputing Hybrid Cloud eller Azure har för ditt företag? 

Skicka ett mejl eller ring oss så berättar vi mer: 
Tel: +46 70 180 08 30.
E-post: merinfo@telecomputing.se